All in india
SELL
Explore nearby ads by selecting your state, district and locality
A
A. Thekkalur
A
A.Mathur
A
Aalankudipatti
A
Aanaivaari - ஆனைவாரி
A
Aanaivilundhangeni
A
Aandikulappampatti
A
Aandipatti - ஆண்டிப்பட்டி
A
Aathanapatti
A
Aathangaraipatti
A
Aathangaraippatti - ஆத்தங்கரைப்பட்டி
A
Aattukkaaranpatti
A
Aayepatti - ஆயிப்பட்டி
A
Achanyakanpatti
A
Achuthapuram
A
Adalaikalabhairavapuram
A
Adanakottai - ஆதனக்கோட்டை
A
Adappankarachatram - அடப்பன்காரசத்திரம்
A
Adhanur - ஆதனூர்
A
Adinipatti
A
Adugapatti - அடுக்கப்பட்டி
A
Agambadiyanendal - அகம்படியாநேந்தல்
A
Agarapatti - அகாரபட்டி
A
Agarapatti
A
Agarappatty - அகரப்பட்டி
A
Agavayal
A
Agraharam
A
Akkachchippatti
A
Akkalayakkanpatti
A
Alaganviduthi - அழகன்விடுதி
A
Alaganviduthi West
A
Alakanviduthy kilakku colony
A
Alampatti - ஆலம்பட்டி
A
Alangadu - ஆலங்காடு
A
Alangappatti
A
Alangudi - ஆலங்குடி
A
Alangudi
A
Alangudi - ஆலங்குடி
A
Alangudi - ஆலங்குடி
A
Alankampatti
A
Alappiranthan - ஆளப்பிறந்தான்
A
Alathivayal - ஆலத்திவயல்
A
Alathur - ஆலத்தூர்
Ā
Ālattivayal
A
Alattur - ஆலத்தூர்
A
Alavayal - மேலூர்
A
Alavayal - ஆலவயல்
A
Aliyanilai
A
Allaraimelvayal
A
Allavayal
A
Alvampatti
A
Amanjakki
A
Amanji - அம்மாஞ்சி
A
Amaradakki
A
Amarasimmendrapuram - அமரசிம்மேந்திரபுறம்
A
Ambalpuram
A
Ambukoil - அம்புக்கோயில்
A
Ambukottai - அம்புக்கோட்டை
A
Amburaani - அம்புராணி
A
Amburapatti
A
Ammaapatti - அம்மாபட்டி
A
Ammachattiram - அம்மாச்சத்திரம்
A
Ammanipattu
A
Ammanippattu - அம்மானிப்பட்டு
A
Ammankovilpudur
A
Ammankurichi - அம்மன்குறிச்சி
A
Ammanpattettai
A
Ammanpatti - அம்மன்பட்டி
A
Ammapatti - அம்மாபட்டி
A
Ammapatti - அம்மாபட்டி
A
Ammapatti - அம்மாபட்டி
A
Ammapattinam - அம்மாபட்டிணம்
A
Ammapattinam north
A
Ammavayal
A
Ammayapatty - அம்மையாபட்டி
A
Ammayarvayal
A
Amminippatti - அம்மினிப்பட்டி
A
Anaipatti
A
Anaipatti - ஆனைப்பட்டி
A
Anavayal
A
Anavayal
Ā
Āndākkottai - ஆண்டாகோட்டை
A
Andakkudi - அண்டக்குடி
A
Andakkulam - அண்டக்குளம்
A
Andakudippatti - அண்டகுடிப்பட்டி
A
Andangudippatti
A
Andanur - அண்டனூர்
A
Andavarayapuram
A
Andipatti
A
Andipatty
A
Andiyapatti
A
Andiyendal - ஆண்டிஏந்தல்
A
Anganviduthy - அங்கன்விடுதி
A
Angurakulattupatti
A
Anikini - அணி கனி
A
Aniyantidal
A
Annapatti
A
Annathanappatti
A
Annavasal - அன்னவாசல்
A
Antikonpatti - ஆண்டிக்கோன்பட்டி
A
Ara Madagam(Vattam)
A
Aranginapatti - அரங்கினாபட்டி
A
Arangudippatti
A
Aranipatti - ஏரணிப்பட்டி
A
Aranippatti
A
Aranmanaipatti - அரண்மனைபட்டி
A
Aranthangi - அறந்தாங்கி
A
Arasadipatti
A
Arasakudipatti
A
Arasamalai - அரசமலை
A
Arasampathi - அரசம்பட்டி
A
Arasampatti
A
Arasanagarippattinam (muslim) - அரசநகரிப்பட்டிணம் (முஸ்லிம்)
A
Arasandampatti - அரசந்தம்பட்டி
A
Arasarkulam Keelpathi - அரசர்குளம் கீழ்பதி
A
Arasarkulam Melpathi - அரசர்குளம் தென்பதி
A
Arasikkadu
A
Arasur - அரசூர்
A
Aravampatti - அரவம்பட்டி
A
Arayapatti - அரையப்பட்டி
A
Arimalam - அரிமளம்
A
Arinjinnapatti - அறிஞ்சின்னாபட்டி
A
Ariyakonpatti
A
Ariyamaraikadu
A
Ariyandi - அரியாண்டி
A
Ariyanipatti - அரியாணிப்பட்டி
A
Ariyur - அரியூர்
A
Ariyur
A
Arputhapuram - அற்புதபுரம்
A
Arumanthampatti - அருமந்தம்பட்டி
A
Arunachalapuram
A
Aruvankaalappatti
A
Atambur - அடம்பூர்
A
Athampur - ஆத்தம்பூர்
A
Athangaraividuthy - ஆத்தங்கரைவிடுதி
A
Athavathur - அதவத்தூர்
A
Athavatthur - அதவத்தூர்
A
Athigarippatti - அதிகாரிபட்டி
A
Athinipatti - ஆதிநிபட்டி
A
Athipattinam - ஆதிபட்டினம்
A
Athiranviduthi - அதிரான்விடுதி
A
Athirivayal
A
Athiydimanai - ஆத்தியடிமனை
A
Aththippallam
A
Athur - ஆத்தூர்
A
Attani
A
Attāni
A
Attankudy - ஆட்டான்குடி
A
Attuppatti
A
Auchukattupatti - அச்சுகாட்டுபட்டி
A
Avadaiyar Kovil - ஆவுடையார்கோவில்
A
Avaiyaarpatti
A
Avampatti - ஆவம்பட்டி
A
Avanam - ஆவணம்
A
Avanathankottai - ஆவநாதன்கோட்டை
A
Avarankudi - ஆவரங்குடி
A
Avathanikkottai - அவதனிக்கோட்டை
A
Avavayal
A
Avoor
A
Avudayarpattinam - ஆவுடையார்பட்டினம்
A
Ayangudi
A
Ayeenkudipatti
A
Ayingudi
A
Ayingudi - ஆயிங்குடி
A
Ayipatti
A
Ayippatti
A
Aykudivayal
A
Ayyampatti - அய்யம்பட்டி
A
Ayyampattinam - அய்யம்பட்டினம்
A
Ayyappatti
A
Ayyavayal - அய்யாவயல்
A
Azhagankottai - அழகன்கோட்டை
A
Azhaganvayal - அழகன்வயல்
B
B.Mathur
B
Balakrishrnapuram
B
Bandhuvakottai - பந்துவக்கோட்டை
B
Birahadambalpuram
B
Biramanavayal - பிராமணவயல்
B
Boothakudi - பூதகுடி
B
Brahmanavayal
B
Brahmapuram
B
Brindavan
B
Bruhadambalpuram
C
Chandrattanvayal - சந்திரட்டான்வயல்
C
Chatrapatti - சத்திரப்பட்டி
C
Chattrappatti
C
Chattrappatti
C
Chellampatti
C
Chellapillaiyarkoil
C
Chellappankottai - செல்லப்பன்கோட்டை
C
Chellappankottai north
C
Cheniyappatti
C
Chennamanayakkanpatti
C
Chettiendal
C
Chettikkadu
C
Chettipatti - செட்டிபட்டி
C
Chettipatti
C
Chettipitchampatti - செட்டிபிட்ச்சம்பட்டி
C
Chettiyur - செட்டியூர்
C
Chidambarapuram
C
Chidambaraviduthy
C
Chikkappatti
C
Chinna Mulippatti
C
Chinna Sengīrai
C
Chinnakkalluvayal - சின்னக்கல்லுவயல்
C
Chinnaooranippatti
C
Chinnapalnipatti
C
Chinnapandurappatti
C
Chinnayasathiram - சின்னயாசத்திரம்
C
Chithur - சித்தூர்
C
Chitravitangan - சித்திரவிடங்கன்
C
Chittakanni
C
Chittakanni
C
Chittakkudippatti
C
Chittampatti - சிட்டாம்பட்டி
C
Chittiyaptti
C
Chittuppatti
C
Chockalingapuram
C
Choiyakkudi
C
Chokkanathapatti - சொக்கநாதபட்டி
C
Cholampatti
C
Cholapuram
C
Cholattakovil
C
Chulaippatti - சூலைப்பட்டி
C
Chulikkippatti
C
Cinnankonviduthi - சின்னான்கோன்விடுதி
C
Ciththuppanduraapatti
D
Dakshinapuram - தெட்சிணாபுரம்
D
Dhaarani - தாரணி
D
Dharmarajanvayal
D
Duraiyavayal - துறையவயல்
D
Duvarankollaipatti - விஜயரெகுநாதப்பட்டி
E
Eachampottal - ஈச்சம்பொட்டல்
E
Eachanviduthy
E
Eachmpatti - ஈசம்பட்டி
E
Eanathi - ஏனாதி
E
East Rayapatty - கிழக்கு ராயபட்டி
E
Easwaran koil - ஈஸ்வரன்கோயில்
E
Eathanaadu - ஏத்தநாடு
E
Echaimangalam - எசமங்கலம்
E
Edaiyangollapatti
E
Edaiyanvayal - இடையன்வயல்
E
Edaiyapatti - இடையபட்டி
E
Edaiyapatti - இடையபட்டி
E
Edaiyapudur - இடையபுதூர்
E
Edaiyathimangalam - இடையாத்திமங்கலம்
E
Edaiyathimangalam north
E
Edaiyathur - இடையாத்தூர்
E
Edayanvayal - இடையன்வயல்
E
Edayapatti - இடையப்பட்டி
E
Edayapatti - இடையபட்டி
E
Edayathur - இடையாத்தூர்
E
Eechangudi - ஈச்சங்குடி
E
Eginivayal
E
Eilakkudippatti - ஈழக்குடிப்பட்டி
E
Ekapperumalur
E
Elaikadividuthi - இலைகடிவிடுதி
E
Elampavayal - இளம்பாவயல்
E
Elanappatti - எளனாப்பட்டி
E
Elanjavur - இளஞ்சாவூர்
E
Elanthavadi
E
Ellaikalappatti
E
Ellaipatty - எல்லைபட்டி
E
Ellapatti
E
Ellayapatti
E
Elunootrimangalam - எழுநூத்திமங்கலம்;எழுநூற்றிமங்கலம்
E
Eluvampatti
E
Eluvanpatti - எலுவன்கோரை
E
Embakkottai
E
Embal - ஏம்பல்
E
Embavayal
E
Enangam - ஏனங்கம்
E
Enathi - ஏனாதி
E
Enathy - ஏனாதி
E
Endavayal
E
Ennai - எண்ணை
E
Ennanviduthy - இன்னான்விடுதி
E
Ennapatti - ஏனப்பட்டி
E
Eraiyur
E
Eruduppatti
E
Erukkalakkottai
E
Erukumanipatti
E
Erunkalanviduthi - இருங்களன்விடுதி
E
Etticheri - எட்டிச்சேரி
E
Ettiyathali
E
Ettukkaalpatti
E
Evurippatti
G
Ganapathipuram - கணபதிபுரம்
G
Gandarvakottai - கந்தரவக்கோட்டை
G
Gandhi Nagar
G
Goonerienthal - கோனேரியேந்தல்
G
Gopalappattinam - கோபாலப்பட்டிணம்
G
Gopalapuram - கோபாலபுரம்
G
Gopalpatti - கோபால்பட்டி
G
Gothaimangalam - கோதைமங்கலம்
G
Govindanayakkanpatti
G
Gudalur
G
Gudalur - கூடலூர்
G
Gudalur
G
Gudithangipatti
I
Ichangudi
I
Ichchangudi
I
Ichiadi I Bit - இச்சடி
I
Ichiadi II Bit - இச்சடி
I
Idaiyapatti
I
Idaiyappatti
I
Idaiyar - இடயர்
I
Idateruvu
I
Idayanvayal
I
Ilambavayal west
I
Ilandapallinattam
I
Ilangudipatti - இளங்குடிபட்டி
I
Ilavidudi
I
Illuppakkudippatti
I
Iluppur - இலுப்பூர்
I
Immanampatti
I
Indanur - இன்டனுர்
I
Injavayal
I
Irasanayakkanpatti
I
Irumbali - இரும்பாளி
I
Irumbanadu - இரும்பாநாடு
I
Irundirapatti - இருந்திராபட்டி
I
Iruthayapuram - இருதயபுரம்
I
Isugupatti - இசுகுபட்டி
I
Itchikkottai - இச்சிக்கோட்டை
I
Iyyanaarpatti - அய்யனார்பட்டி
J
Jambodaiviswanāthapuram
J
Jegathapattinam - ஜெகதாபட்டினம்
K
K.Chettypatti - கானப்பூர்
K
K.pudupatti - கே.புதுப்பட்டி
K
K.Puthuppatti - கே . புதுப்பட்டி
K
K.Rayapuram - கே.இராயவரம்
K
Kaadai Edaiyathur - காடைஇடையாத்தூர்
K
Kaadappillaiyaarppatti
K
Kaanappur - கானப்பூர்
K
Kaaranieanthal - காரணியேந்தல்
K
Kaarippatti - காரிப்பட்டி
K
Kaayaampatti - காயாம்பட்டி
K
Kaayampatti - காயாம்பட்டி
K
Kachchikudichchanvali
K
Kadaikkampatti
K
Kadaiyakkudi - கடை ய க்குடி
K
Kadambannarkoil - காடம்பனார்கோவில்
K
Kadambappatti
K
Kadambarayapatti
K
Kadambavayal - கடம்பவயல்
K
Kadambavayal
K
Kadampatti - காடம்பட்டி
K
Kadampatti - காடாம்பட்டி
K
Kadampatti
K
Kadamppatti - கடம்பபட்டி
K
Kadappatti
K
Kadavakottai - எட்டிச்சேரி
K
Kadavarayanpatti
K
Kadayapatti
K
Kadikkonpatti
K
Kadukkakadu - கடுக்காக்காடு
K
Kaikkudipatti
K
Kaikurichi - கைக்குறிச்சி
K
Kailasapuram - கைலாசபுரம்
K
Kaivelipatti - கைவேலிபட்டி
K
Kakkapatti
K
Kalabam - களபம்
K
Kalabam - களபம்
K
Kaladipatti
K
Kalaikkudippatti
K
Kalaikudipatti
K
Kalakkamangalam
K
Kalamavur - களமாவூர்
K
Kalampatti
K
Kalampatti
K
Kalangudi - கலங்குடி
K
Kalanivoipatti - கழனிவாய்பட்டி
K
Kalappanur
K
Kalarippatti
K
Kalathuppatti
K
Kalimangalam
K
Kalingipatti
K
Kalivirayanviduthi
K
Kaliyappatti
K
Kaliyaranviduthi - கலியரான்விடுதி
K
Kalkudi - கல்குடி
K
Kalkulaththuppatti
K
Kalkuththaamppatti
K
Kallaakottai - கல்லாக்கோட்டை
K
Kallakathan - கள்ளக்காத்தான்
K
Kallakathan ad colony
K
Kallakkuruchi - கள்ளக்குறிச்சி
K
Kallampatti
K
Kallampatti
K
Kallampattii - கல்லம்பட்டி
K
Kallangudy - கல்லாலங்குடி
K
Kallarkottai - கள்ளர்கோட்டை
K
Kallichivayal
K
Kalliyadaikkampatti
K
Kallukaranpatti - கல்லுகாரன்பட்டி
K
Kallukkudiyiruppu - கல்லுக்குடியிருப்பு
K
Kallumadai - கல்லுமடை
K
Kallupatti
K
Kallupatti
K
Kallupatti
K
Kalluppallam
K
Kalluppatti
K
Kallur - கல்லூர்
K
Kalyanipuram
K
Kamalakudi - கமலகுடி
K
Kamarajapuram
K
Kamatchipuram - காமாட்சிபுரம்
K
Kambagapatty
K
Kambarkovil - கம்பர்கோவில்
K
Kammanchatti sathiram - கமமஞ்செட்டி சத்திரம்
K
Kammangadu - கம்மங்காடு
K
Kammankadu melapatty - கம்மங்காடு மேலப்பட்டி
K
Kammankudippatti - சாத்தக்குடிப்பட்டி
K
Kammankudippatti - கம்மங்குடிப்பட்டி
K
Kanadu - கானாடு
K
Kanakkampatti - சின்னகணக்கன்பட்டி
K
Kanapettai - கானாப்பேட்டை
K
Kanchirangalippatti
K
Kandaiyankoottai - கண்டையன்கோட்டை;கண்டயன்கோட்டை
K
Kandanivayal - கண்டணிவயல்
K
Kandeduthanpatti - கண்டெடுதான்பட்டி
K
Kandianatham - கண்டியாநத்தம்
K
Kandichchankadu
K
Kandiyanatchi
K
Kangampatti
K
Kaniyappatti
K
Kanjaramkudi
K
Kankanipatti - கண்கானிபட்டி
K
Kannaakkoor - கண்ணாக்கூர்
K
Kannak goonpatti
K
Kannakkankadu - கணக்கன்காடு
K
Kannamundampatti
K
Kannangudi - கண்ணங்குடி
K
Kannanipatti - கண்ணனிப்பட்டி
K
Kannankarakudi - கண்ணன்காரக்குடி
K
Kannanoor - கண்ணனூர்
K
Kannanoor II Bit - கண்ணனூர்
K
Kannanur Puthuvayal - க. புதுவயல்
K
Kanniyankolai - கண்ணியாங்கொல்லை
K
Kanniyapatti
K
Kanniyapatti - கண்ணியாபட்டி
K
Kanniyapatti
K
Kannukudipatti
K
Kannuthoppu - கண்ணுத்தோப்பு
K
Kanur - கானூர்
K
Kappadampatti
K
Kappathanpatti - கப்பதான்பட்டி
K
Karadivayal
K
Karadiyankulam - கரடியான்குளம்
K
Karaikkadu
K
Karaimanaipatty - கரைமனைப்பட்டி
K
Karaimedu
K
Karaisurampatti
K
Karaiyaampatti - கரையாம்பட்டி
K
Karaiyapatti - கரையப்பட்டி
K
Karaiyappatti - கரையப்பட்டி
K
Karaiyaviduthy
K
Karaiyur - காரையூர்
K
Karakathikkottai - கரகத்திக்கோட்டை
K
Karakathikottai south - கரகத்திக்கோட்டைதெற்கு
K
Karakkottai - காரக்கோட்டை
K
Karakudi - காராகுடி
K
Karambakkadu
K
Karambakkaduzamin
K
Karambakkudi
K
Karambakudi - கறம்பக்குடி
K
Karambavayal - கறம்பவயல்
K
Karambaviduthi - கரம்பவிடுதி
K
Karanapatti - கர்ணாபட்டி
K
Karanthapatti
K
Karappattu
K
Karavayal
K
Karayampatti
K
Karayankottai - கரையான்கோட்டை
K
Karchiranpatti
K
Karipatti
K
Kariyampatti
K
Kariyappatti
K
Karkamalam - கார்க்கமலம்
K
Karu.keelatheru - கரு.கீழத்தெரு
K
Karu.Therkkutheru - கரு.தெற்குதெரு
K
Karuchchukkaranpalaiyam
K
Karukapoolampatti - கருகபூலாம்பட்டி
K
Karumbarankottai
K
Karungkadu - கருங்காடு
K
Karuppakuruchi - கருப்பக்குறிச்சி
K
Karupparmalai
K
Karuppattipatti - கணக்கன்காடு
K
Karuppukkudi
K
Karuppukkurichi - கருப்புக்குறிச்சி
K
Karuppukudipatti - கருப்புகுடிபட்டி
K
Karuppur - கருப்பூர்
K
Karupudayanpatti - கருப்புடையான்பட்டி
K
Karur - கரூர்
K
Karuttankalipatti
K
Kasavanur - கசவனூர்
K
Kasavayal - காசாவயல்
K
Kasiyapuram
K
Katathivayal - காடாத்திவயல்
K
Katavakkottai - கடவாக்கோட்டை
K
Kathakurichi - கத்தகுறிச்சி
K
Kathalur - காத்தலூர்
K
Kathavampatti - கதவம்பட்டி
K
Katheripatti
K
Kathiramangalam
K
Kathuvaripatty - கதுவாரிப்பட்டி
K
Kattagudi - கட்டாக்குடி
K
Kattaiyandipatti - கட்டையாண்டிபட்டி
K
Kattalampatti
K
Kattathi - காட்டாத்தி
K
Katthanviduthi - காத்தான்விடுதி
K
Kattiyakkaranpatti
K
Kattubiramanavayal - காட்டுபிராமணவயல்
K
Kattukarai - கட்டுக்கரை
K
Kattukkottaippatti
K
Kattukudi - காட்டுக்குடி
K
Kattumarudanpatti
K
Kattumavadi - கட்டுமாவடி
K
Kattunaval - காட்டுநாவல்
K
Kattupatti - காட்டுபட்டி
K
Kattupatty - காட்டுபட்டி
K
Kattuppatti
K
Kattuppatty
K
Kattuttattanvayal
K
Kattuvanpirai
K
Kavadukudi - காவதுகுடி
K
Kavarappatti
K
Kavinad East - கவிநாடு கிழக்கு
K
Kavinad West - கவிநாடு மேற்கு
K
Kavinarippatti
K
Kavundanpatti
K
Kavundartheru
K
Kayampatti
K
Kayampatti - காயாம்பட்டி
K
Kayampatti - காயாம் பட்டி
K
Kayampatty
K
Kazhanivaasal - கழனிவாசல்
K
Kedayapatty - கேடயபட்டி
K
Keela Chettiyapatti - கீழசெட்டியாபட்டி
K
Keela Pulavankadu - கீழபுலவன்காடு
K
Keelacheri
K
Keelaembal - கீழஏம்பல்
K
Keelakarupadipatti
K
Keelakurichipatti - கீழகுறிச்சி பட்டி
K
Keelakuruchi - கீழக்குறிச்சி
K
Keelamanjakudi - கீழமஞ்சக்குடி
K
Keelanilaikkottai - கீழாநிலைக்கோட்டை
K
Keelapaluvanji
K
Keelapappanur - கீழப்பாப்பனூர்;கீழபாப்பனூர்
K
Keelapatti
K
Keelapatty
K
Keelappanaiyur - கீழப்பனையூர்
K
Keelasavriyarpattinam - கீழசவரியார்பட்டிணம்
K
Keelathanian - கீழத்தானியம்
K
Keelathemuthanpatti - கீழத்தேமுத்தன்பட்டி
K
Keelathur - கீழாத்தூர்
K
Keelavegupatti - கீளவேகுபட்டி
K
Keelavetti - கீழவெட்டி
K
Keelavijayapuram
K
Keelkarai - கீழ்கரை
K
Keelkudi
K
Keelkudi - கீழ்குடி
K
Keemanur - கீமனுர்
K
Keeramangalam - கீரமங்கலம்
K
Keeranippatti - கீரணி ப்பட்டி
K
Keerankudi - கீரன்குடி
K
Keeranur - கீரனூர்
K
Keeranur - கீரனூர்
K
Keeranur
K
Keeranur - கீரனூர்
K
Keerathur - கீராத்தூர்
K
Keezhakkurichi - கீழக்குறிச்சி
K
Keezhappatti
K
Kelakkudieruppu - கீழக்குடியிருப்பு
K
Kendaiyanpatti - கெண்டையன்பட்டி
K
Kesarapatti - கேசராப்பட்டி
K
Kidarampatty - கிடாரம்பட்டி
K
Kidavangudi
K
Kil Muttukkadu
K
Kilakalam
K
Kilankadu - கிளாங்காடு
K
Kilankaduaathicolony - கிளாங்காடுஆதிகாலனி
K
Kilapatti
K
Kilapatti Rasingamangalam - கே.ராசியமங்கலம்
K
Kilappatti
K
Kilaravayal - கிளாரவயல்
K
Kilayur
K
Kilikkudi - கிளிக்குடி
K
Kiliyur
K
Killanur - கிள்ளனூர்
K
Killukottai - கிள்ளுக்கோட்டை
K
Killukulavoipatti - கிள்ளுக்குளவாய்பட்டி
K
Kilpatti
K
Kitankivayal - கிடங்கிவயல்
K
Kittiyapatti
K
Kkeelakudiyiruppu
K
Kodaalikudi
K
Kodakudi - கோடகுடி
K
Kodandaramapuram - கோதண்டராமபுரம்
K
Kodikkalpatti
K
Kodikulam - கொடிக்குளம்
K
Kodivayal
K
Kodumbalur - கொடும்பாளூர்
K
Kodumbalur Chattram
K
Kodungurampatti - கருதக்கோடன்பட்டி
K
Koillpatti
K
Kokkumuttai - கொக்குமுட்டை
K
Kolathur - குளத்தூர்
K
Kolavaippatti
K
Kolendiram - கோலேந்திரம்
K
Kolikkaranchattram
K
Kollakkattupatti - கொல்லக்காட்டுபட்டி
K
Kollakkattuppatti - கொல்லக்காட்டுப்பட்டி
K
Kollakkudi - கொல்லக்குடி
K
Kollampatti
K
Kollampatti
K
Kollampunchai - கொல்லம்புன்சை
K
Kollumettupatti
K
Kollupatti - கொள்ளுபட்டி
K
Kollutthidal - கொள்ளுதிடல்
K
Komangalam - கோமங்களம்
K
Komapuram - கோமாபுரம்
K
Kombiyanviduthi - கொம்பியான்விடுதி
K
Konakollaipatti - கோனக்கொல்லைபட்டி
K
Konapet - கோனாபட்டு
K
Kondaiyantheru - கொண்டையன்தெரு
K
Kondaiyantheru - கெண்டையன்தெரு
K
Kongalappatti
K
Kongarakkottai - கொங்கராக்கோட்டை
K
Kongudi - கொங்குடி
K
Kongudippatti - கோங்குடிபட்டி
K
Konguthiraiyanpatti
K
Konjampatti
K
Konnaipatti - கொன்னைப்பட்டி
K
Konnaiyampati - கொன்னயம்பட்டி
K
Konnaiyur - கொன்னையூர்
K
Kooduthaalaipatti - கூடுதலைபட்டி
K
Koohanur
K
Kookoor
K
Koolaiyanviduthy ad colony - கூழையான்விடுதி ஆதி காலனி
K
Koolayanviduthy - கூழையான்விடுதி
K
Koomballam - கூம்பள்ளம்
K
Koothampatti - கூத்தம்பட்டி
K
Koothampatti - கூத்தம்பட்டி
K
Koothanur - கூத்தனூர்
K
Koothinipatti
K
Koppampatti - கொப்பம்பட்டி
K
Koppanapatti - கொப்பனாப்பட்டி
K
Kopparampatti - கொப்பராம்பட்டி
K
Korampatti
K
Kosakottaiyur
K
Kosalakkudi
K
Kosappatti - கொசப்பட்டி
K
Kosavappatti - கொசவப்பட்டி
K
Kothagam
K
Kothagapatti
K
Kothakottai - கொத்தகோட்டை
K
Kothamangalam - கொத்தமங்கலம்
K
Kothamangalam North - கொத்தமங்கலம் (வ)
K
Kothamangalam South - கொத்தமங்கலம் (தெ)
K
Kothamangalappatti
K
Kothampatti
K
Kothampatti
K
Kothirapatti - கோத்திராப்பட்டி
K
Koththamuthuppatti - கொத்தமுத்துப்பட்டி
K
Kotrappatti
K
Kottaikadu - கோட்டைக்காடு
K
Kottaikkaaranpatti
K
Kottaikkadu
K
Kottaipattinam - கோட்டைப்பட்டிணம்
K
Kottaiyapatti - கொட்டையாபட்டி
K
Kottaiyur - கோட்டையூர்;வி.கோட்டையூர்
K
Kottakattanpatti
K
Kottapattinam - கோட்டைப்பட்டிணம்
K
Kottappallam
K
Kotthalangudi - கொத்தலாங்குடி
K
Kottukkaranpatti
K
Kottur - கோட்டூர்
K
Kovanur - கோவனூர்
K
Kovil Nanguppatti
K
Kovil Virakkudi
K
Kovilaanvayal - கோவிலான்வயல்
K
Kovilkattuppatti
K
Kovilpatti
K
Kovilpatti
K
Kovilpatti - கோவில்பட்டி
K
Kovilpatti - கோவில்பட்டி
K
Kovilpatti
K
Kovilpatti
K
Kovilpatti - கோவில்பட்டி
K
Kovilur - கோவிலூர்
K
Kovilur Devasthanam
K
Kovilvayal
K
Kovinikidangu - கோவினிக்கிடங்கு
K
Kovinjappatti - கோவிஞ்சப்பட்டி
K
Kozhichanam - கோழிச்சனம்
K
Krishnajipattinam - கிருஷ்ணாஜிபட்டிணம்
K
Krishnampatti - கிருஷ்ணம்பட்டி
K
Kualvoipatti - குழவாய்பட்டி
K
Kudikadu North - குடிக்காடு வடக்கு
K
Kudikattuvayal
K
Kudikkatu - குடிக்காடு
K
Kuditteruvu
K
Kudumiyamalai - குடுமியான்மலை
K
Kuduvaiyur - குடுவையூர்
K
Kulakkaarampatti
K
Kulamangalam - குலமங்கலம்
K
Kulamangalam North - குலமங்கலம் (வ)
K
Kulamangalam South - குலமங்கலம் (தெ)
K
Kulanarippatti
K
Kulandirakottai
K
Kulanthai Vinayagar Kottai - கே.வி.கோட்டை
K
Kulanthiranpattu - குளந்திரான்பட்டு
K
Kulanthiranpattu (H) east - குளந்திரான்பட்டு
K
Kulappampatti - குளப்பம்பட்டி
K
Kulathukkudieruppu - குளத்துக்குடியிருப்பு
K
Kulathur Naickarpatti - குளத்தூர்
K
Kulatthuppatti - குளத்துப்பட்டி
K
Kulattur
K
Kulattur - குளத்தூர்
K
Kulavaipatti
K
Kulavaipatti
K
Kulavaipatti - குழவாய்பட்டி
K
Kulavaipatti - எம்.குளவாய்பட்டி
K
Kulavaippatti - குளத்துபட்டி
K
Kulavaippatty
K
Kulavayppatti
K
Kulavoipatti
K
Kulipirai - குழிபிறை
K
Kullampatti
K
Kumaramangalam
K
Kumarapatti - குமாரபட்டி
K
Kumarapatti
K
Kumarapatti
K
Kumarapatti Pallakkudi
K
Kumarappanvayal - குமரப்பன்வயல்
K
Kumarappatti
K
Kummakkadu
K
Kummangudi - கும்மங்குடி
K
Kummangudi - கும்மங்குடி
K
Kummupatty - கும்முபட்டி
K
Kumulur - குமுளூர்
K
Kumulur north
K
Kunapathimangalam - குணபதிமங்கலம்
K
Kunathiranpatti - குணத்திரான்பட்டி
K
Kunathiravayal - குணத்திராவயல்
K
Kundagavayal
K
Kunduppatti - குண்டுப்பட்டி
K
Kunichipatti
K
Kunnakudipatti
K
Kunnandarkovil - குன்றாண்டார்கோவில்
K
Kunnathupatti - குன்னத்துப்பட்டி
K
Kunnathur - குன்னத்தூர்
K
Kunniyapatti
K
Kunnur - குன்னூர்
K
Kupliyankollai
K
Kuppagudi - குப்பகுடி
K
Kuppathupatti
K
Kuppayampatti - குப்பயம்பட்டி
K
Kurichchipatti
K
Kurichchipatti
K
Kurichchippatti
K
Kurichi - குறிச்சி
K
Kurichikkulam - குறிச்சிக்குளம்
K
Kurichipatti
K
Kurichippatti - குறிச்சிப்பட்டி
K
Kurukalaiyapatti
K
Kurukkappatti
K
Kurukkaththaanpatti
K
Kurumbapatti - குரும்பபட்டி
K
Kurumbappatti
K
Kurumbivayal - குறும்பிவயல்
K
Kurumbur - குரும்பூர்
K
Kurumpatti
K
Kurumpatti
K
Kurumpundi - குரும்பூண்டி
K
Kurungalur - குருங்கலூர்
K
Kurunthambari - குருந்தம்பாறை
K
Kurunthangudi - குறுந்தங்குடி
K
Kurunthankalappatti
K
Kurunthankudi - குருந்தங்குடி
K
Kuruppatti - கூறுபட்டி
K
Kuruvaandaantheru
K
Kuruvikondanpatti - குருவிகொண்டான்பட்டி
K
Kuttakkaranpatti
K
Kuttakudi
K
Kuttakulavaipatty - குட்டகுளாவாய்ப்பட்டி
K
Kuttankudi
K
Kuttipulichieanthal - குட்டிபுளிச்சியேந்தல்
K
Kuvattuppatti
L
Lakshmanapatti - லக்ஷ்மணன்பட்டி
L
Lakshminarasimhapuram - எல்.என்.புரம்
L
Lakshmipuram
L
Lakshmipuram - லட்சுமிபுரம்
L
Lakshmiyenthal - லெட்சுமியேந்தல்
L
Lanjamettuppatti
L
Lekkanapatti - லெக்கனாப்பட்டி
L
Lekkudippatti
L
Lembalakudi - லெம்பலக்குடி
M
M.Therkkutheru - எம்.தெற்குதெரு
M
Maamaraththupatti
M
Maamarathuppatti - மாமரத்துப்பட்டி
M
Maankkurichippatti - மாங்குறிச்சிப்பட்டி
M
Maankudi
M
Maarayakkudi - மாராயக்குடி
M
Maavadippatti - மாவடிப்பட்டி
M
Maavuur - மாவூர்
M
Machuvadi
M
Madagam - மதகம்
M
Madarappatti
M
Madaththuppatti - மடத்துப்பட்டி
M
Madathupatti - மடத்துப்பட்டி
M
Madayanaipatti - மதயானைப்பட்டி
M
Madiyanallur - மதியநல்லூர்
M
Madurpatti
M
Mahadupatti
M
Mailakonepatti - மைலன்கோன்பட்டி
M
Mailankonvidudi
M
Mainakkudi - மைனாக்குடி
M
Maivayal
M
Makalitheru - மாகாளிதெரு
M
Makaliyenthal - மாகாளியேந்தல்
M
Makamaayepuram - மகமாயிபுரம்
M
Malaikkudippatti
M
Malaikkudippatti - மலைக்குடிப்பட்டி
M
Malaimutti
M
Malaiyadippatti
M
Malaiyapatti
M
Malaiyur - மழையூர்
M
Malakudi
M
Malampatti - மலம்பட்டி
M
Malampatti - மலம்பட்டி
M
Malampatty
M
Malavarayampatti
M
Malayadipatti - மலயடிபட்டி
M
Malayakavundanpatti
M
Malayakkovil - மலையக்கோவில்
M
Malayalingapuram - மலையலிங்கபுரம்
M
Malayerippatti
M
Malayidu
M
Mallampatti
M
Mallangudi - மல்லாங்குடி
M
Malliganatham
M
Mallupatti
M
Malukkanpatti - மலுக்கன்பட்டி
M
Mambalathuvayal - மாம்பலத்துவயல்
M
Mambatti
M
Manaikkudi
M
Manakadu - மனக்காடு
M
Manakkollai - மணக்கொல்லை
M
Manakudipatti
M
Manaloor - மணலூர்
M
Manamadai - மணமடை
M
Manamelkudi - மணமேல்குடி
M
Manamettuppatti
M
Manapatti - மணபட்டி
M
Manappatti - மணப்பட்டி
M
Manappatti
M
Manavaalankarai - மணவாளன்கரை
M
Manavanallur
M
Manavathipatty - மனவாத்திப்பட்டி
M
Manavelampatti
M
Manaviduthy - மணவிடுதி
M
Manchakarai - மஞ்சக்கரை
M
Mandaiyur - மண்டையூர்
M
Mangadevanpatti - மங்கதேவன்பட்டி
M
Mangadu - மாங்காடு
M
Mangalam - மங்களம்
M
Mangalanadu - மங்கலநாடு
M
Mangalathupatti - மங்களத்துப்பட்டி
M
Mangalipatti - மாங்காளிபட்டி
M
Manganampatti
M
Manganampatti
M
Manganoor - மங்கனூர்
M
Manganur - மங்கனூர்
M
Mangottai Keelapatti - மாங்கோட்டை கீழப்பட்டி
M
Mangottai Melapatti - மாங்கோட்டை மேலப்பட்டி
M
Mangottai Puduppatti - மாங்கோட்டை புதுப்பட்டி
M
Mangottai Therkupatti - மாங்கோட்டை தெற்குபட்டி
M
Mangudi - மாங்குடி
M
Mangudi
M
Maniambalam - மணியம்பலம்
M
Manikkampatti
M
Manivilān
M
Manivilanvayal
M
Maniyakkaratteruvu
M
Manjakudi - மஞ்சக்குடி
M
Manjampatti
M
Manjanviduthy - மாஞ்சான்விடுதி
M
Manjapettai - மஞ்சப்பேட்டை
M
Manjinipatti - மஞ்சினிப்பட்டி
M
Manjukkadu - மஞ்சுக்காடு
M
Manjukkadu - மஞ்சுக்காடு
M
Manjuviduthy - மஞ்சுவிடுதி
M
Mankalapatti
M
Mankankollaipatti - மங்கான்கொல்லைப்பட்டி
M
Mannakudi
M
Mantahngudi Melatheru
M
Manthangudi - மாந்தான்குடி
M
Manthankudi - மாந்தாங்குடி
M
Manyavayal - மான்யவயல்
M
Maramadakki - மறமடக்கி
M
Maratti - மாராட்டி
M
Maravamadurai - மரவாமதுரை
M
Maravanpatti - மறவன்பட்டி
M
Maravappatty - மறவப்பட்டி
M
Marayappatti
M
Marthandapuram
M
Marthantapuram -I - மார்த்தாண்டபுரம்-I
M
Marthantapuram -II - மார்த்தாண்டபுரம்-II
M
Marudampatti - மருதம்பட்டி
M
Marudangudi
M
Marulnaickanpatty
M
Marungur - மருங்கூர்
M
Marunthanthalai
M
Maruthakkutipatti - மருதக்குடிப்பட்டி
M
Maruthakoneviduthi - மருதன்கோன்விடுதி
M
Maruthakudi - மருதங்குடி
M
Maruthampatti - மருதம்பட்டி
M
Maruthampatti - மருதம்பட்டி
M
Maruthur
M
Mathavanenthal - மாதவனேந்தல்
M
Mathiyani - மதியாணி
M
Mathur
M
Mathur ad colony
M
Mattaiyampatti - மட்டையம்பட்டி
M
Mattangal - மட்டங்கால்
M
Mattur
M
Mattur Chattram
M
Matturanpatti
M
Mavadikkottai - மாவடிக்கோட்டை
M
Mavayal - மாவயல்
M
Mavilangavayal - மாவிளங்கனேந்தல்;மாவிலங்காவயல்
M
Maymanappatty - மேமனப்பட்டி
M
Medukaattaampatti
M
Medukattanpatti
M
Medukattupatti
M
Meelasaveriyarpattinam - மேலசவரியார்பட்டிணம்
M
Meelathur - மேலாத்தூர்
M
Meenampatti - மீனம்பட்டி
M
Meenaveli - மீனவேலி
M
Meenikandha - மீனிக் கந்தா
M
Mekkinipatti - மேக்கினிபட்டி
M
Mel Alambadi
M
Mel Kudiyiruppu
M
Mel Sengalakkudi
M
Mela Chettiyapatty - மேலசெட்டியாபட்டி
M
Mela Manjakarai - மேலமஞ்சக்கரை
M
Mela PulavanKadu - மேலபுலவன்காடு
M
Mela seethapatty - மேல சீத்தப்பட்டி
M
Melakarambai - மேலகரம்பை
M
Melakavanur - மேலக்காவனூர்
M
Melakkottai
M
Melakottai A.D
M
Melamelanilai - மேலமேல்நிலை
M
Melapachchakudi - மேலபச்சைகுடி
M
Melapaluvanji
M
Melapappanur - மேலப்பாப்பனூர்
M
Melapatti
M
Melapattu
M
Melapattu Rasingamangalam
M
Melappanaiyur - மேலப்பனையூர்
M
Melapponnanviduthi - மேலப்பொன்னன்விடுதி
M
Melappuduvayal - மேலப்புதுவயல்
M
Melasivapuri - மேலசிவபுரி
M
Melasthanam - மேலஸ்தானம்
M
Melasthanam indiranagar - மேலஸ்தானம் இந்திராநகர்
M
Melathaniyam - மேலத்தானியம்
M
Melathemuthanpatti - மேலதேமுத்தப்பட்டி
M
Melavayal - மேலவயல்
M
Melaviduthy - மேலவிடுதி
M
Melkudipatti
M
Melludaiyanpatti - மோளுடையான்பட்டி
M
Melnilaippatti (Melanilaivayal) - மேல்நிலைப்பட்டி (மேல்நிலைவயல்)
M
Melur - மேலூர்
M
Melur - மேலூர்
M
Memangalam
M
Menampatti - மேனாம்பட்டி
M
Meppudakkudi - மேப்பூதகுடி
M
Merku Sevalpatti
M
Merpanaikadu - மேர்பனைக்காடு
M
Mettampatti - மேட்டாம்பட்டி
M
Mettupatti
M
Mettupatti
M
Mettupatti
M
Mettupatti - மேட்டுப்பட்டி
M
Mettupatti
M
Mettupatti - மேட்டுப்பட்டி
M
Mettupatti - மேட்டுப்பட்டி
M
Mettupatty - மேட்டுப்பட்டி
M
Mettuppatti
M
Mettuppatti
M
Mettuppatti
M
Mettuppatti
M
Mettuppatti - மேட்டுப்பட்டி
M
Mettuppatti
M
Mettuppatti
M
Meyakadipatti
M
Meyakovindanpatti
M
Meykkoluppatti
M
Meyyanoor - மெய்யனூர்
M
Meyyappatti - மெய்யப்பட்டி
M
Meyyapuram - மெய்யபுரம்
M
Mimisal - மீமிசல்
M
Mimisal Chatrapattinam - மீமிசல்l சத்திரம்பட்டிணம்
M
Minakshipuram
M
Minnamozhi - மின்னாமொழி
M
Minnamozhi west
M
Minnampunchai - மின்னம்புஞ்சை
M
Minnathur - மின்னாத்தூர்
M
Mirattunilai - மிரட்டுநிலை
M
Mithilaipatti - மிதிலைபட்டி
M
Modamkottai
M
Mohanoor
M
Moolangudi - மூலங்குடி
M
Moolavayal - மூலவயல்
M
Moonkithtaappatti - மூங்கித்தாப்பட்டி
M
Mooriyur - மூரியூர்
M
Moovanur - மூவனூர்
M
Mosakudi
M
Mottaiyāndi
M
Mottudaiyanpatti
M
Mudhalippatti - முதலிப்பட்டி
M
Mudukkuppatti - முடுக்குப்பட்டி
M
Mudukkuvayal - முடுக்குவயல்
M
Mudukkuvayal
M
Mudukulam - முதுகுளம்
M
Muduvalarkudi - முதுவளர்குடி
M
Mukkanamalaippatti
M
Mukkanipatti - முக்கானிபட்டி
M
Mukkanpatti - மூக்கம்பட்டி
M
Mukkapudaiyanpallam
M
Mukkottuppatti - முக்கூட்டுப்பட்டி
M
Mukkudi - முக்குடி
M
Mullaiyur
M
Mullankuruchi - முள்ளங்குறிச்சி
M
Mullipatti - முள்ளிப்பட்டி
M
Mullippatti - முள்ளிப்பட்டி
M
Mullur - முள்ளூர்
M
Mumpalai - மும்பாலை
M
Mumpalai pattinam - மும்பாலைபட்டிணம்
M
Munasanthai - முனசந்தை
M
Munnattanvayal
M
Murandanpatti - முரண்டான்பட்டி
M
Murugakkonpatty
M
Murungakkollai - முருங்கக்கொல்லை
M
Muthalipatti
M
Muthanendal - முத்தனேந்தல்
M
Muthanviduthy - முத்தன்விடுதி
M
Muththakavundanpatti
M
Muthukkadu - முத்துக்காடு
M
Muthupattinam
M
Muthuppattinam - முத்துப்பட்டினம்
M
Muthur - முத்தூர்
M
Muttampatti - மூட்டாம்பட்டி
M
Muttanakurichchi
M
Mutthandavayal - முத்தண்டவயல்
M
Mutthanipatti - முத்தானப்பட்டி
M
Mutthukuda - முத்துக்குடா
M
Muttudaiyanpatti
M
Muttuthanpatti - முட்டுதான்பட்டி
M
Mylapatti
M
Mylapore - மைலாப்பூர்
N
Naatiyathanpatti - நாட்டியத்தான்பட்டி
N
Naattampatti - நாட்டாம்பட்டி
N
Nachandupatti - நச்சாந்துபட்டி
N
Nachikuruchi
N
Nadupatti - நடுப்பட்டி
N
Nagambalpuram - நாகம்பாள்புரம்
N
Nagaram
N
Nagaram - நகரம்
N
Nagarappatti - நகரபட்டி
N
Nagarathuppatti - நகரத்துப்பட்டி
N
Nagaratnampallam
N
Nainankollai - நைனான்கொல்லை
N
Nainarippatti
N
Nakkudi
N
Nallamalchathiram
N
Nallankalaidippatti
N
Nallappudaiyanpatti
N
Nallathankalpatti
N
Nallikkudi - நல்லிக்குடி
N
Nallippatti Ottavidu
N
Nallivayal - நல்லிவயல்
N
Nalluppatti
N
Nallur - நல்லூர்
N
Nallur - நல்லூர்
N
Nallur
N
Namanasamuthram - நமணசமுத்திரம்
N
Namanasamuthram kudiyiruppu - நமணசமுத்திரம் குடியிருப்பு
N
Namarangur - நமரங்கூர்
N
Nambampatti - நம்பம்பட்டி
N
Nambanpatti - நம்பம்பட்டி
N
Nambanpatti - நம்பன்பட்டி
N
Nambukuli
N
Namburampatti - நம்புரான்பட்டி
N
Nammakkottai
N
Nampooranippatti - நம்பூரனிப்பட்டி
N
Nanakkonpatti
N
Nandampatti
N
Nanguppatti - நாங்குபட்டி
N
Nanjur - நாஞ்சூர்
N
Nappugai - நெப்புகை
N
Narachampatti
N
Narangiyampatti
N
Narangiyanpatti
N
Narangiyapattu - நரங்கியப்பட்டு
N
Narangiyappattu - நரங்கியப்பட்டு
N
Narankiyampatti - நரங்கியம்பட்டி
N
Narasingapuram
N
Narigepatti
N
Narikkudi - நரிக்குடி
N
Nariyanendal
N
Nariyankollai - நரியன்கொல்லை
N
Nariyankollai - நரியன் கொல்லை
N
Nariyappati
N
Narpavalakkudi - நர்ப்பவலகுடி
N
Narthamalai - நார்த்தாமலை
N
Natarajapuram
N
Natchiyarpatti
N
Nathampannai - 9ஏ நத்தம்பண்ணை
N
Nathanvayal - நாதன்வயல்
N
Nathupatti - நாத்துபட்டி
N
Nattaikkattuppatti
N
Nattakkattuppatti
N
Nattani
N
Nattani - நாட்டாணி
N
Nattanipurasakudi
N
Navakkudi - நவக்குடி
N
Nāvalangan
N
Navalpatti
N
Navappatti
N
Neducheri
N
Nedungudi - நெடுங்குடி
N
Neduvasal East - நெடுவாசல் கிழக்கு
N
Neduvasal West - நெடுவாசல் மேற்கு
N
Neerpalani - நீர்பழனி
N
Neervilankulam - நீர்விலங்குலம்
N
Neikonam - நெய்கோணம்
N
Neinapatti - நயினாப்பட்டி
N
Neivasal - நெய்வாசல்
N
Neivasalpatti - நெயவாசல்பட்டி
N
Neiveli - நெய்வேலி
N
Neivelinathapuram
N
Nelveli - நெல்வேலி
N
Nemam
N
Nemmeli - நெம்மேலி
N
Nemmelipatti - நெம்மேலிப்பட்டி
N
Nemmelivayal - நெம்மேலிவயல்
N
Nemmilikkadu
N
Nepiyampatty - நெப்பியம்பட்டி
N
Nerinjikudi - நெருஞ்சிக்குடி
N
Nerinjipatti - நெருஞ்சிப்பட்டி
N
Nerkuppai
N
Nerkuppai - நெற்குப்பை;நெய்குப்பை
N
Nettiyenthal - நெட்டியேந்தல்
N
Nevaipatty
N
Neyakonampudur
N
Neyvattali - நெவதலி
N
Neyveli
N
Nilaiyur - நிலையூர்
N
Nilayapatti
N
Nimbampatti
N
Ninniyur - நின்னியூர்
N
Niramangalam - நிறமங்கலம்
N
Nizam Colony
N
Nochiyenthal - நொச்சிஏந்தல்
N
Nodiyur - நொடியூர்
N
North Rayapatty - வடக்குராயப்பட்டி
O
Ochakudi - ஒச்சகுடி
O
Odappaviduthi - ஒடப்பவிடுதி
O
Odugampatti - ஒடுகம்பட்டி
O
Odukapatti
O
Odukkur - ஒடுக்கூர்
O
Okkukkudi - ஒக்குக்குடி
O
Okkur - ஓக்கூர்
O
Olamampatti
O
Oliamangalam - ஒலியமங்கலம்
O
Ollanoor - ஒல்லனூர்
O
Ollanoor west
O
Omakkavayal
O
Onangudi - ஒனாங்குடி
O
Oocchampatti - ஓச்சம்பட்டி
O
Oodaiyappatti - ஓடையப்பட்டி
O
Oolakkudippatti - ஓலக்குடிப்பட்டி
O
Oorandakkudi
O
Oorapatthi
O
Oorathipatti
O
Oosuvanpatti - ஒசுவான்பட்டி
O
Orathikkadu - ஒருத்திக்காடு
O
Osuvamppatti - ஒசுவம்ப்பட்டி
O
Ottankarai - ஒட்டங்கரை
O
Oyyanpudur - ஓய்யன்புதூர்
P
P. Usilampatti - பி.உசிலம்பட்டி
P
Paappampatti - பாப்பம்பட்டி
P
Paappanpatti - பாப்பான்பட்டி
P
Paappapatti
P
Paatnapatti
P
Pachikkottai - பாச்சிக்கோட்டை
P
Padaracheri
P
Padipatti
P
Paduthinipatti - படுதிணிபட்டி
P
Pahattuvanpatti
P
Paippatti
P
Paiyur
P
Pakkam - பாக்கம்
P
Pakkudi - பாக்குடி
P
Palaiyavettivayal - பழையவெட்டிவயல்
P
Palaiyur
P
Palaiyur - பாலையூர்
P
Palakkudi - பாலக்குடி
P
Palampatti - ப்பாலம்பட்டி;குருந்தடிபாலம்பட்டி
P
Palandampatti - பாலாண்டம்பட்டி
P
Palangulam - பழங்குளம்
P
Palanpatti - பாலன்பட்டி
P
Palavarasan - பலவரசன்
P
Palayagandarvakottai - பழைய கந்தர்வகோட்டை
P
Pallakkudi
P
Pallakkudi
P
Pallakkudi
P
Pallakkudi
P
Pallakkudi
P
Pallakudi
P
Pallarkudipichanendal - பிச்சனேந்தல்
P
Pallarnattam
P
Pallarnattam
P
Pallathivayal - பள்ளத்திவயல்
P
Pallathivayal
P
Pallathividuthy - பள்ளதிவிடுதி
P
Pallathupatti
P
Pallathupatti
P
Pallatteru
P
Pallatteru
P
Pallavaranpatti
P
Pallavarayanpathai - பல்லவராயன்பத்தை
P
Pallikkoodaththaanpatti
P
Pallivasal - கே.பள்ளிவாசல்
P
Pallivayal - பள்ளிவயல்
P
Palnippatti
P
Paluvinippatti - பழுவினிப்பட்டி
P
Pambaarampatti - பாம்பாரம்பட்டி
P
Panaiyadipatti
P
Panaiyapatti - பனையப்பட்டி
P
Panaiyavayal - பனையவயல்
P
Panampatti - பணம்பட்டி
P
Panampatti
P
Panangudi
P
Panangudi - பனங்குடி
P